Læserbrev: Inviterer til dialog mens vi lokale er på job

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Inviterer til dialog mens vi lokale er på job

Den 13 november inviterer Holbæk kommune borgerne på Orø til dialog. Emnerne er vigtige, men mødet er lagt, så vi med arbejde ikke kan deltage.

Vil vores borgmester dialog, må hun invitere, så også vi i job kan deltage. Det opleves meget mærkeligt, at disse meget hypede dialogaktiviteter er lagt, så de matcher politikerne og embedsmændenes kalendere, og ikke tager hensyn til os lokale.

Det er en klar ommer, borgmester Christina Hansen.

Venlig hilsen
Simon Bordal Hansen
Bygaden 72
4305 Orø

3 kommentarer

 • Ole Brockdorff

  Hej! Lige et svar om dialogmødet i folks arbejdstid i forbindelse med et i lokalområdets afholdt Kommunalbestyrelsesmøde, denne gang på Orø. Det er et forslag stille af de Radikale d. 15/08. 2018 pkt.153, hvor det blev foreslået at der afholdes 3 Kommunalbestyrelsesmøder i lokalområderne i 2019, samt at der i den forbindelse skulle afholdes et dialogmøde før kommunalbestyrelsesmødet. For forslaget stemte 15 (L. B. V. I. og Leif Ø.). Imod stemte 14 (A. C. F. O.) (Karen Ø. undlod at stemme). Når en afstemning er overstået har vores Borgmester kun en ting at gøre, at udføre vedtagelsen på bedst mulig måde. Så vores Borgmester havde/har ikke andre muligheder. Når vi A. stemte imod var det fordi vi ville afholde dialogmødet i lokalområdet, i respekt for borgernes normale arbejdstid og efter normal arbejdstid, samt fastholde Kommunalbestyrelsesmødet på kommunens Rådhus, hvor der er WEBTV under mødet via kommunens hjemmeside.
  Med venlig hilsen
  Ole Brockdorff

 • Ole Brockdorff

  Mødet kan stadig ses på Holbæk Kommunes hjemmeside.

 • Ole Brockdorff

  Hej. Jeg har fået at vide, at beskeden om mødet kan ses på Holbæk kommunes hjemmeside kan misforstås. Det møde der er tale om er mødet d. 15. 08. 2019. der stadig kan ses på WEBTV på Holbæk kommunes hjemmeside, i lighed med de andre kommunalbestyrelsesmøder. Dog er de 3 kommunalbestyrelsesmøder i lokalområderne i 2019, herunder det kommende på Orø i dag ikke på WEBTV. Antallet af set på WEBTV er forskelligt fra møde til møde fra 131 til 1366 set, dog ligger flest set, som det hedder fra 300 til 500.

Leave a Reply