25. juli 2024
Martin Pihl fra Plus-Plus A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2019 i region Sjælland

Martin Pihl fra Plus-Plus A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2019 i region Sjælland. PRfoto.

Martin Pihl fra Plus-Plus A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2019 i region Sjælland
Martin Pihl fra Plus-Plus A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2019 i region Sjælland. PRfoto.

Martin Pihl fra Plus-Plus A/S har vundet prisen som Årets Ejerleder 2019 i region Sjælland.

For 16. gang blev Årets Ejerleder-pris uddelt. Bag prisen står PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans. I år var temaet formål og værdier.

Martin Pihl fra virksomheden Plus-Plus A/S i Borup ved Holbæk har vundet prisen som Årest Ejerleder i Region Sjælland for “at skabe en international succes med en klar vision, hvor integritet og nytænkning går hånd i hånd”, som det hedder i begrundelsen.

Kreativt legetøj
Plus-Plus A/S producerer og sælger kreativt legetøj, som kendes af formentlig alle børn i Danmark. Virksomheden startede som en ‘garage-virksomhed’ i 2009, der siden Martin Pihl overtog virksomheden i 2012 har opnået flotte resultater og vækst både i Danmark og i udlandet:

– Martin så som ejerleder potentialet i et produkt, som han siden er lykkedes med at sende på en flot vækstrejse. Han har fra begyndelsen sat retningen for virksomheden med en vision og klare værdier, som har været styrende for alt, hvad virksomheden gør, for produktets brand og dermed også for den store succes, legetøjsvirksomheden er i dag, fortæller Lars Vagner Hansen, director i PwC i Ringsted, og tilføjer:

– Med en vision om legetøjsprodukter af høj kvalitet, der appellerer til børn i alle aldre, og til konkurrencedygtige priser har Martin på syv år skabt et produkt, der har vundet adskillige priser på internationale legetøjsmesser, været udstillet på tre berømte museer i New York, og som har opnået popularitet i hele 40 lande.

Hos Plus-Plus i Borup uden for Holbæk kan man glæde sig over, at virksomhedens legetøj falder i god jord hos både børnene og deres forældre. Foto: Rolf Larsen.

Stærke resultater gennem integritet og nytænkning
Hos Nykredit roser man Årets Ejerleder i region Sjælland for at have skabt en succes og en flot vækst gennem fokus på integritet og værdier samtidig med at have prioriteret nytænkning og innovation:

– Plus-Plus A/S er en imponerende virksomhed, som har opnået international anerkendelse og popularitet ved at bruge samme grundprodukt i form af legetøjsbrikker, samtidig med at der udvikles nye kollektioner flere gange årligt gennem nytænkning og en innovativ tilgang til den kreative leg. Martins vision er blevet indfriet ved netop at holde fast i denne retning, siger storkundedirektør i Nykredit, Peder Nitz.

Heller ikke hos Dansk Erhverv er man i tvivl om, at Martin Pihl er den rette vinder som Årets Ejerleder 2019 i region Sjælland:

– Martin Pihl er en ejerleder, som har formået at vise, at et simpelt produkt kan blive en stor succes – også internationalt. Han har skabt flot udvikling og vækst, der fortsætter, og så har han med integritet formået at vise et socialt og samfundsmæssigt hensyn i alt, hvad virksomheden foretager sig. Han er kort sagt en dygtig ejerleder, der fortjener at blive anerkendt for sine resultater, siger Jakob Ullegård, markedsdirektør i Dansk Erhverv.

Også international hæder
Sidste år skrev vi, hvordan konstruktionslegetøjet fra Plus-Plus A/S var blevet hædret som Best Construction Toy af Learning Express og hvordan det fik positiv omtale på den amerikanske TV-station NBC i programmet ‘Today’.

Det kan du læse mere om i artiklen Lokal virksomhed hædres for sjovt og læererigt legetøj

Videre til landskåring
Som regional vinder går Martin Pihl, sammen med vinderne i de andre regioner, videre til landskåringen, som finder sted den 14. november.