Ulykken ved Brorfelde: Bilist havde spiritus i blodet

Foto: Michael Johannessen

Der var spiritus inde i billedet, da flere biler søndag aften endte i et voldsomt færdselsuheld ved Brorfelde.

Som vi skrev i går, så var flere biler kort efter klokken 18 involveret i et færdselsuheld i krydset Ringstedvej/Brofeldevej.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at uheldet sktee, da en 24-årig mand fra Ugerløse i en personbil kørte mod syd ad Ringstedvej med en 27-årig kvinde fra København NV som passager. Kort før krydset ved Brorfeldevej overhalede han en personbil, der holdt stille før svingning til venstre ad Brorfeldevej. Under overhalingen ramte den 24-årige frontalt ind i en modkørende personbil ført af en 51-årig mand fra Aarhus V. Sammenstødet mellem de to biler bevirkede, at to andre biler blev involveret, inden den 51-åriges bil kørte af vejen og ramte et plankeværk.

Den 24-årige mand og hans kvindelige passager kom begge til skade ved uheldet og blev indbragt til et sygehus til behandling for knogleskader.

De øvrige bilister slap med diverse knubs som følge af det voldsomme sammenstød.

Da den 24-årige i et vist omfang var påvirket af spiritus under kørslen, fik han på sygehuset udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Oprydningsarbejdet var afsluttet kl. ca. 19.30, så vejen atter kunne for trafik i begge retninger.

Læs også: Voldsomt færdselsuheld: Flere kørt til sygehuset

This slideshow requires JavaScript.


Vis større kort

Denne artikel er publiceret den 14. oktober 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply