Fuld fotograf tager fotos til Tarteletfest på Orø Strandcamping

To “Fotografer”studerer aftenens fotos på Orø Strandcamping. Foto: Jesper von Staffeldt


Lørdag aften var der tarteletfest på Orø Strandcamping, med god mad og musik. Inden festen rigtig var kommet i gang gik der en yngre mand rundt med et fotografiapparat og spurgte om han måtte tage billeder af os. Han tog et foto af min bedre halvdel og undertegnede, og kort tid efter vendte han tilbage og spurgte om han måtte tage et billede af os. Igen fik han et ja. Men da han kort efter igen spurgte om det samme, tænkte jeg, at han så ud som om han havde en lille – eller rettere sagt en stor “skid” på. Lidt usikker på benene og snøvlet tale, og da han indtil flere gange faldt over en lille kant ved indgangen til teltet, kom jeg til at tænke på 90 års fødselsdagen, som sendes nytårsaften. Nu kan jo enhver kalde sig fotograf, måske var fotografen en ven af huset, som havde været til en våd fest aftenen før, men mine tanker blev afbrudt da campingejeren Jens Hansen meddelte han havde hyret en fotograf til at tage fotos af os.

Kort tid efter stillede fotografen sig op midt i teltet, og sagde lidt snøvlende om vi ikke ville gå udenfor til fælles fotografering. Det sagde vi ja til og stillede os op udenfor teltet, og ventede på at fotografen skulle op og stå på en stol for at tage billedet. Det så lidt faretruende ud dette usikre kravleri, og da han endelig stod på stolen, svajede den faretruende. Vi blev dog “beroliget” af fotografen, som sagde den måske havde været lidt høj aftenen før. Det gav meget latter i forsamlingen. Men pludselig sprang fotografen helt ædru ned på jorden og sagde: Jeg er ikke fuld men pinlig ædru, og jeg er faktisk skuespiller hyret til denne her rolle. Et festligt og overraskende punktum på en aften, som smagte af sensommer.

Leave a Reply