Læserbrev: Når man har sagt A, må man også sige B.

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Når man har sagt A, må man også sige B.

I juni måned 2019 vedtog kommunalbestyrelsen en ny lokalplan med mulighed for et erhvervsområde ved Regstrup. Noget vi i Venstre er rigtig glade for, da vi mener, at erhvervsudvikling er vejen frem for vores kommune, når vi også gerne vil prioritere den nære velfærd.

Det er dog vigtigt for Venstre, at vi ved etablering af erhvervsområdet også sikrer så gode trafikale vilkår som muligt. På nuværende tidspunkt vil trafikken til erhvervsområdet gå gennem Hovedgaden i Regstrup, og dette er langt fra optimalt. Men vi er heldige, for allerede tilbage i 2015 blev der i lokalplanen vedtaget mulighed for at forlænge Ringvejen ud til motorvejen, og nu hvor erhvervsområdet er vedtaget, mener vi i Venstre, at det er tid til, at vi i kommunalbestyrelsen prioriterer midler til denne forlængelse. For når man har sagt A, må man også sige B.

Når denne forlængelse foretages, skal vi dog være opmærksomme på, at boldklubben vil miste nogle af sine boldbaner og i projekttanken tilbage fra 2015, var det tænkt, at boldklubben som erstatning skulle have en kunstgræsbane.

For at sikre fortsat udvikling i lokalområdet, mener vi i Venstre, at denne rimelige tanke fra 2015 skal fastholdes.

Med venlig hilsen

Camilla Hove Lund
Medlem af kommunalbestyrelsen for Venstre
gruppeformand

Leave a Reply