Ville låne en lighter – fik knytnæve i ansigte ti stedet

I går fik Midt- og Vestsjællands Politi henvendelse fra en 23-årig mand fra Regstrup, som fortalte, at han havde været udsat for vold på Regstrup Station.

Den 23-årige har til politiet forklaret, at han natten til søndag, omkring kl. 01.40, befandt sig på Regstrup Station, hvor han havde spurgt to unge mænd, om de havde en lighter. De unge mænd svarede, hvad det ragede den 23-årige, der herefter blev tildelt et knytnæveslag i ansigtet af den ene af mændene. De to mænd forlod herefter stationen i en mindre rød personbil.

Den 23-årige havde herefter været på skadestuen, hvor han blev behandlet for et flækket øjenbryn.

Manden som slog beskrives som:

A: Mand, dansk af udseeende, 17-20 år, 175-185 cm høj og spinkel af kropsbygning med hvid hudfarve og lyst, mellemlangt, lidt krøllet hår. Han talte dansk og var iført blå hættetrøje, løse sorte stof bukser, muligvis med striber og muligvis Converse sko.

Søger vidner
Politiet vil gerne høre fra vidner, der har overværet overfaldet på den 23-årige mand eller som har oplysninger om den beskrevne gerningsmand, som kørte fra stedet i en mindre rød personbil kort efter episoden. Lokalpolitiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 19. august 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply