Musikfestival på Orø

På Slaget 12 spiller på Ø-Dur Musikfestival på Orø. PRfoto.

På Slaget 12 spiller på Ø-Dur Musikfestival på Orø. PRfoto.


I dag starter tre dages musikfestival på Orø.

Det er et alsidigt program, som Ø-Dur Musikfestival byder på. I aften spiller Night Train og så i morgen fredag, går festivalen for alvor i gang når borgmester Christina K. Hansen holder åbningstalen.

Fredag spiller bl.a. Beat The Meetles, Copenhagen Steelband og Hits4U i løbet af dagen og På Slaget 12 spiller sidst på aftenen. De er bl.a. kendt for sange som “Hjem til Århus”, “Ud på det blå ocean” og “Let’s Dance”.

Lørdag kan man bl.a. høre Bamse Jam. Hund I Snor og Die Herren.

Arrangørerne har har også tænkt på de gæster, som kommer fra fastlandet. Der er nemlig indgået aftaler med begge færger, således at der gives rabat på biletten til færgen mellem Holbæk og Orø, og hvis man vælger at benytte færgen mellem Hammer Bakke i Hornsherred og Holbæk, så er færgeturen gratis.

Du kan læse mere om Ø-Dur Musikfestival og se hele programmet på www.ø-dur.dk.

Denne artikel er publiceret den 8. august 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply