På cruise med Radio Mercur

Når Orø-Holbæk overfarten i aften bryder ud af den ordinære sejlplan og sejler en cruisetur, vil Hans Knudsen fortælle historien om den danske piratradio Radio Mercur, som i fire år fra 1958 sendte popmusik fra et skib i Øresund og senere Storebælt.

Hans Knudsen vil også spille melodier fra den tid, som publikum kan lytte til, og selvfølgelig synge med på.

På cruiset, der går til Lammefjorden, står Den Gode Vking for maden.

Lørdagens cruise har været udsolgt et stykke tid, men hos Den gode Viking påtænker man derfor at lave et aften på land med Radio Mercur som emne, således at dem, som ikke har kunne få billet til curiset også får mulighed for at høre historien om Danmarks første reklameradio, der især havde stor betydning for pigtrådsmusikken – som statsradiofonien ikke beskæftigede sig med.

Leave a Reply