Borgmesteren om fejl ved Sportsbyens fodboldstadion: Jeg er enormt frustreret

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (A). Foto: Laila Versemann

Holbæk Kommunes Borgmester, Christina K. Hansen (S) giver nu udtryk for frustration oven på den seneste historie om, at fodboldbanen nye stadion på grund af fejl ikke lever op til kravene for 2. division.

Borgmesteren, som netop nu holder sommerferie, har valgt at skrive et opslag på Facebook i gruppen “Politi i Holbæk Kommune”. Her skriver hun bl.a:

“Jeg er, som mange andre, enormt frustreret over dette! (at banen ikke lever op til kravene – red.) Direktøren for Sportsbyen har meddelt mig, at fejlen bliver rettet i næste uge. Fejlen er entreprenørens ansvar, og entreprenøren sørger også for at udbedre fejlen. En fejl, som ikke påfører Holbæk Kommune en ekstra udgift. Det ved jeg, at flere har været bekymrede for, og derfor denne lille orientering.”

Læs også: Sportsbydirektør: Fodboldbanen bliver lavet i næste uge

Leave a Reply