Kunne ikke komme hjem: knuste ruder på Svinninge Station

En 28-årig mand fra Hillerød blev kort før klokken et natten til søndag så vred over, at han ikke kunne komme hjem, at han lod det gå ud over stationsbygningen på Svinninge Station.

Efter at have modtaget en anmeldelse om den vrede mand, som gik og sparkede på døre og vinduer på stationen, kørte en politipatrulje til stedet og traf den 28-årige, som fortalte, at han havde været til fest i Svinninge og nu ikke kunne komme hjem derfra.

Den manglende mulighed for at komme hjem fra Svinninge sent om natten havde frustreret ham så meget, at han havde ladet det gå ud over stationsbygningen. Når erstatningskravet er opgjort vil det blive præsenteret for den 28-årige, der desuden kan forvente en bøde for sin optræden.

Denne artikel er publiceret den 29. april 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply