Udenlandske tricktyve på spil i byggemarked

Mandag formiddag modtog politiet en anmeldelse fra personalet i et byggemarked om to udenlandske mænd som havde gået et tricktyveri.

Tyveriet var sket søndag omkring kl. 18.30 da de to mænd havde distraheret en kassemedarbejder, så den ene af mændene kunne stjæle en boremaskine til en værdi af ca. 885 kr. Mændene på knap 40 år havde henvendt sig med boremaskinen ved kassen, hvorefter de spurgte kassemedarbejderen om noget, der krævede nærmere undersøgelse. Medens kassemedarbejderen var optaget af denne serviceopgaven, stak den ene mand boremaskinen ind under jakken. Kort efter forlod begge mænd byggemarkedet.

Politiet forsøger nu ud fra den sikrede overvågningsvideo at få identificeret de to udenlandske mænd.

Politiet forsøger samtidig at finde ud af, om det måske kan være de samme mænd, der lørdag d. 9 marts kl. ca. 1650 fik snydt sig til ekstra penge fra samme byggemarked. To udenlandske mænd ville gerne købe en tommestok, som de ville betale med en 500 kr.-seddel. Da de havde fået byttepenge retur, fortrød de betalingen med 500 kr.-sedlen og ønskede at betale på en anden måde. Det lykkedes dem at forvirre kasseekspedienten så meget, at de kunne gå fra stedet med både den oprindelige 500 kr.-seddel og byttepengene.

Denne artikel er publiceret den 27. marts 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply