29. november 2023

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.
Der var ‘gevinst’ da politiet onsdag eftermiddag ved 16-tiden standsede en personbil på Karensmindevej i Holbæk.

Bag rattet i bilen sad en 17-årig fyr fra Jyderup, som blev anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt heller ikke måtte føre. Den unge mand havde nemlig ikke erhvervet sig et kørekort.

Med i bilen var tre passagerer, som ifølge en tidligere henvendelse til politiet havde opført sig mistænkelig og måske kunne mistænkes for at ryge euforiserende stoffer. Mistanken viste sig at være begrundet for førerens vedkommende, idet han blev skønnet påvirket af narkotika og derfor fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Ingen af personerne i bilen var i besiddelse af narkotika, men politiet sigtede dog en 18-årig mand fra Holbæk for overtrædelse af knivloven, da der blev fundet en urtekniv ved siden af ham i bilen. Politiet mente ikke, at kniven blev brugt til noget anerkendelsesværdigt formål.

Både føreren og den 18-årige kan nu begge forvente at høre nærmere fra politiet.