Ramponeret træskib smidt ud af Holbæk Havn – nu ligger det i Orø Havn

Molly Hawk blev smidt ud af Holbæk Havn og er nu endt i Orø Havn. Foto: Jesper von Staffeldt.

På Orø har flere borgere undret sig over et meget ramponeret skib som pludselig lå i havnen. I dag kunne de så læse i Nordvestnyt, at skibet var blevet smidt ud af Holbæk Havn.

I Holbæk Havn har mange undret sig over, at “Molly Hawk” overhovedet kunne få lov til at ligge dér og skæmme. Det er da også slut nu, for da der ikke blev betalt leje til kommunen for at ligge ved Krags Brygge, sørgede havnemesteren for at det ramponerede træskib blev bugseret væk af en slæbebåd – væk fra Holbæk Havn til Orø Havn.

Nu skal skibets ejer så selv fjerne det fra Orø Havn, ellers risikeer den at blive erklæret for efterladt og hugget op. Indtil der er en afklaring, kan ø-boerne så gå tur langs havnen og kigge på skibet, der ikke længere må ligge i Holbæk.

Molly Hawk. Foto: Jesper von Staffeldt.

2 kommentarer

Leave a Reply