Så er der igen mulighed for at besøge Sportsbyen

Der er åbent hus i Holbæk Sportsby lørdag d. 23. februar. PRfoto.


Nu bliver det igen muligt at se Sportsbyen med egne øjne – både udvendigt og indvendigt, når der er “Åben Sportsby” lørdag d. 23. februar.

Det er tredje gang, at der holdes Åben Sportsby, det seneste blev holdt den 1. september 2018 med overvældende stor deltagelse og udfordringer med kødannelser på tilkørselsvejene. Derfor holder man denne gang åbent fra kl. 9.00 til 17.00.

– Vi håber, at vi, med den væsentlig længere ”åbningstid” lørdag den 23. februar, undgår alt for lange bilkøer og udfordringer med parkering, siger direktør Carsten Damgaard, og forsætter:

– Vi glæder os til at vise Holbæk Sportsby frem, og håber, at mange vil sætte tid af til at besøge os.

Noget at se både ude og inde
Der bliver mulighed for at besigtige alle dele af Holbæk Sportsby – dog vil nogle af sportsgulvene være afspærret, da de ikke må betrædes med udendørs fodtøj, men alle faciliteterne kan opleves. Hvis vejret tillader det, vil det også være oplagt med en spadseretur i området omkring Holbæk Sportsby, hvor de mange udendørs idrætsfaciliteter er fordelt.

I forbindelse med besøget i Holbæk Sportsby vil det være muligt at købe kaffe og andre drikkevarer.

Selve bygningen Holbæk Sportsby er ca. 23.000 etagemeter med et grundareal på ca. 17.000 m2. Hele arealet Holbæk Sportsby strækker sig over ca. 47 hektar, svarende til omkring 66 fodboldbaner.

Denne artikel er publiceret den 16. februar 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply