Jarl Sabroe forlader De Radikale

Jarl Sabroe forlader De Radikale og vil fremover være løsgænger i kommunalbestyrelsen. PRfoto.

Den Radikale gruppe i Kommunalbestyrelsen er blevet et medlem mindre. Sidst på eftermiddagen meddelte Jarl Sabroe nemlig, at han forlader De Radikale.

I et opslag på sin facebook-side skriver han bl.a.:

“Det er med ærgrelse, at jeg må erkende, at vi i den radikale gruppe ikke har kunne blive enige om den politiske kurs for gruppen og desuden ikke har kunnet nå til enighed om flere enkeltsager i gruppen.”

og

“Jeg har oplevet, at det for flertallet i gruppen har handlet mere om den politiske ageren end om at få politisk indflydelse. Der har efter min oplevelse ikke været et større ønske om, via samarbejde med konstitueringsgruppen at få gennemført den politik, som vi i Radikale Venstre gik til valg på. ”

“Jeg stillede op til byrådsvalget for bla. at prioritere skole- og børnepolitikken. Det har vist sig at være svært at arbejde for, da det ikke har harmoniseret med flertallet i den Radikale gruppes ønske om at prioritere ud fra taktiske overvejelser. Altså at det handler mere om form end om det reelle politiske indhold.”

Med sit udtræden håber Jarl Sabroe, at han får mulighed for at “arbejde for folkeskolen, uddannelse, daginstitutioner og grøn omstilling”, sager som han efter eget udsagn gik til valg på.

Jarl Sabroe vil fremover være løsgænger i kommunalbestyrelsen.

Skriv et svar