Politiet måtte bruge peberspray mod mistænkt sprit- og narkobilist

Fredag eftermiddag ved 15.30-tiden fik politiet en anmeldelse om en bilist, som kørte hasarderet i Ahlgade.

Bilisten havde påkørt et vejskilt og var kørt hen over fortovet, inden bilisten forsvandt ad Lindevej.

Efterforskning i sagen førte politiet frem til en adresse på Pølsekrogen, hvor en 33-årig mand fra Kalundborg befandt sig. Han kunne mistænkes for at havde været fører af bilen under kørslen i Ahlgade. Da politiet kunne konstatere, at han var påvirket af spiritus/narkotika og formentlig også havde været det under kørslen kort forinden, ville politiet anholde ham. Han satte sig dog til modværge, men blev dog anholdt under brug af peberspray.

Den 33-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol/euforiserende stoffer, inden han blev anbragt i detentionen til afrusning. Sidst på aftenen løsladt politiet den 33-årige, som senere vil høre nærmere fra politiet.

Denne artikel er publiceret den 21. januar 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply