En meget lille forsmag på politik: Se hvad et måske kommende folketingsmedlem kan sige på 30 sekunder

Michael Suhr er ny folketingskandidat for De Konservative – men kan han holde sig inden for afmålt tid? Foto: Jesper von Staffeldt.


Tale er sølv, men tavshed er guld, er så absolut ikke et slogan kommunalbestyrelsesmedlem og ny folketingskandidat for De Konservative, Michael Suhr har fundet på.

Se hvordan det gik da redaktør Rolf Larsen satte Michael Suhr fra Holbæk kommune på en meget hård prøve.

Senere bringer vi hele interviewet med Michael Suhr her på Holbaekonline.dk

Denne artikel er publiceret den 20. januar 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

 • Hanne Duelund Larsen

  Dejligt 🙂

  at Michael vil kæmpe for virksomheder på Sjælland – måske engang i fremtiden.

  Det ville dog klæde ham, hvis han som nuværende kommunalbestyrelsesmedlem kæmpede – eller i det mindste forholdt sig til problemerne – for de mennesker i kommunen, som formentlig vil blive indhyllet i kraftige lugtgener og generet af meget omfattende støjproblemer i forbindelse med kommunens nyeste prestige projekt – det formentlig helt unødvendige biogasanlæg, som vil overtage pladsen efter det gamle, endnu ikke igangsatte prestige projekt.

  Men selvfølgelig – hellere sidde på hænderne og undlade at forholde sig til borgernes problemer – og så håber han naturligvis at forsvinde fra bøvlet i kommunen i forbindelse med et folketingsvalg.

  Sådan kan man jo også vælge at udøve sin politiker-gerning 🙁

 • jesper

  Hej med-øboer : Det her er en lille humoristisk forsmag på et interview med Michael Suhr. Da jeg er i fuld gang med at redigere interviewet, kan jeg roligt sige til dig : slå koldt vand i blodet og se hele interviewet, når det kommer, men jeg vil røbe så meget, at Michael Suhr ikke just er begejstret for et biogasanlæg

Leave a Reply