138 unge dystede i computerspil

Foto: Michael Johannessen.

Lørdag dystede 138 unge mennesker i computerspillende Fortnite, Counter Strike og Fifa19 i Svinninge hallen.Det var Svinninge IF, Jyderup Badminton og Jyderup Boldklub, der havde stablet dette arrangement på benene.

De havde regnet med at 50 unge ville tilmelde sig eventet, men man kan roligt sige, at det blev en succes. Tilmeldingen nåede op på 138. Da dørene blev åbnet kl. 9.30 lørdag formiddag var køen lang foran Svinningehallen, fortæller en af arrangørerne, Paw Jensen, til holbækonline.dk

UngHolbæk hjalp til og ved at støtte op om E-Sporten ville de skabe bro mellem foreningerne og de unge i lokalområdet.

De unge gamere havde mulighed for at købe nyt gaming udstyr fra Expert Jyderup, som havde en stand, der var åben under hele hele eventet.

Hvis de unge trængte til at bevæge sig, efter at have siddet stille og spille – eller hvis det blev lidt trættende, så var der mulighed for at spille floorhockey, som der også blev lavet turneringer i.

Søndag kl 12.00 lukkede hele arrangement, så mon ikke der er en masse unge gamere, der har haft brug for at komme hjem og sove, efter at have spillet computer det sidste døgn?

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply