5. december 2023

Foto: Rigspolitiet.

I går kl. 15. 45 standsede politiet en personbil på Centervejen i Asnæs for at gennemføre et rutinemæssig kontrol af både bilen og føreren.

Bag rattet sad en 28-årig mand fra Mørkøv, som ikke havde nogen førerret. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Det gjorde en af bilens passagerer – en 47-årig mand fra Gislinge – også. Han var nemlig bilens ejer og fordi han havde overladt føringen af bilen til den 28-årige uden at sikre sig, at han lovligt kunne føre bilen, blev han sigtet sigtet for at have overladt føringen af bilen til en person uden kørekort.

Da politiet kontrollerede bilen nærmede opdagede man, at nummerpladerne efterlyste, fordi den lovpligtige ansvarsforsikring ikke var blevet betalt. Politiet afmonterede nummerpladerne, som vil blive afleveret til SKAT til videre foranstaltning.

Både den 28-årige og den 47-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.