En dejlig juleaften på Kulturkasernen

Julemanden kom også forbi Kulturkasernen. Foto: Henning Lundhøj.


Mens familier over hele landet mødtes for at holde juleaften i familiens skød, så var omkring 100 mennesker samlet på Kulturkasernen for at holde jul sammen. Mange ville ellers have siddet alene.

Det var ildsjælen Nancy Mathi, der, sammen med en masse frivillige, igen i år sørgede for en hyggelig og dejlig juleaften for omkring 100 børn og voksne på Kulturkasernen i Holbæk.

Nancy Mathi modtager gaven fra Mai- Mohr. Foto: Henning Lundhøj.


På de frivilliges vegne og andre havde Mai-Mohr indsamlet penge til en erindrings gave til Nancy for det store arbejde hun havde gjort for de mange som var mødt op i dag. Mai-Mohr havde fået Thomas Schmidt-Kjergaard til at lave et smykke som erindring. Det var et guld hjerte som skulle symbolisere Nancys hjerte og menneskelighed.

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen lagde i løbet af aften vejen forbi Kulturkasernen, og ønskede deltagerne glædelig jul.

And, flæskesteg og julemand med godter
Som det hører sig til, så var der selvfølgelig både andesteg og flæskesteg. De mange frivillige delte ud, først andesteg og bagefter flæskesteg, og til sidst ris a la mande. Mandelen var der også, men Nancy havde sørget for igen, at alle tilstede værende fik en mandelgave.

Intet juletræ uden julemanden, selvfølgelig kom han også, og da han havde delt juleslik ud til alle børnene blev det Nancys tur til at dele julegaver ud til børnene.

Da juleaftenen var forbi, og deltagerne skulle hjem, var der sørget for en julebærepose fyldt med forskellige madvarer til første og anden juledag.

Julegaver til børnene bliver uddelt af Nancy Mathi. Foto: Henning Lundhøj.

Leave a Reply