Indbrud i villa – julegaver stjålet

Torsdag aften blev der begået indbrud i et hus på Ægirsvej i Allerup ved Holbæk.

Et tophængslet vindue på husets sydvendte bagside var blevet brudt op og der var sport efter tyvens – eller måske tyvenes – færden i stue, køkken og soveværelse, hvor skabe og skuffer var blevet efterladt åbne af tyven. Flere steder var der også jord på gulvet. Huset er muligvis blevet forladt gennem en terassedør, som var efterladt lukket, men ulåst.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at datteren af huset har oplyst, at der var stjålet tre indpakkede julegaver og en toastmaskine. Desuden var der stjålet en iPhone 4, en iPad og et sæt 2 tårnet sølv salatsæt, derudover er der ikke noget overblik over hvad der er stjålet.

Politiet kørte ud til stedet for med en hund at forsøge at finde frem til tyven eller tyvene. To personer var hørt hviske på et udenlandsk sprog.

Indbruddet skete mellem kl. 20.45 og 20.53.

Denne artikel er publiceret den 15. december 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply