Web-TV: Søren Wolstrup fortæller om Købmand Seidelin og de andre

Denne artikel er publiceret den 4. december 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Søren Wolstrup fortæller om Seidelin og de andre. Foto:Jesper von Staffeldt.


Fornylig udkom bogen “Købmand Seidelin og alle de andre”. Holbaekonline.dk har sat bogens forfatter, Søren Wolstrup, stævne i den gamle købmandsgård på Holbæk Museum for få ham til at fortælle om den visionære købmand Seidelin og de, som fulgte i hans fodspor.

Seidelin åbnede ikke bare Holbæks første manufakturhandel, men måske den første i Danmark i ejendommen Ahlgade 41, hvor Café Vivaldi i dag ligger.

I videoen herunder kan du se og høre Søren Wolstrup fortælle den interessante historie om en visionær købmand, der kom til Holbæk og fik en god idé, der i den grad ændrede handlen i byen. Men Seidelin nøjedes ikke med, at præge handlen…

Udstilling på Holbæk Museum
I forbindelse med udgivelsen af bogen, har Holbæk Museum lavet en udstilling om Seidelin og hans efterfølgere. Oprindeligt var det meningen, at den vare frem til 2. december, men på grund af den store interesse holder udstillingen åbent til og med søndag den 16. december.

Søren Wolstrup besøger i øvrigt Storkfelt Bog & Ide på Ahlgade fredag d. 21. december kl. 15-17, hvor han vil signere sin bog.

En kommentar

Leave a Reply