Holbæk sagde farvel til 70 år gammel “dame” med sejr

Mikkel Jensen scorer til 2-0 mod GVI i den sidste kamp, der spilles på Holbæk Stadion. Foto: Rolf Larsen.


Det blev et flot farvel til Holbæk Stadion, da Holbæk B&I sikrede sig sejren i sæsonens sidste kamp – den sidste kamp på Holbæk Stadion.

HB&I fik lørdag eftermiddag besøg af GVI og fra starten satte Holbæk pres på gæsterne. Presset resulterede efter syv minutters spil i et straffespark til Holbæk. Det tog Rasmus Suhr Petersen og han placerede bolden sikkert i nettet bag GVIs målmand.

Først tyve minutter inde i 1. halvleg begyndte GVI at røre på sig. De fik lagt noget af spillet op på Holbæks banehalvdel og havde nogle forsøg, der dog ikke virkede til at være helhjertede. I den modsatte ende, forsøgte Holbæk sig, med lige så pauvert resultat.

De to hold gik derfor til pause med stillingen 1-0.

Der var formentlig blevet talt taktik i omklædningsrummet hos gæsterne, for da dommeren satte 2. halvleg i gang, var det et anderledes pressende GVI, som gjorde hvad de kunne for at holde bolden på Holbæks halvdel. Alligevel fik Holbæk via hurtige omstillinger og godt benarbejdet, bolden ned foran GVI’s mål flere gange og i 74. minut gav det pote, da Mikkel Jensen udbyggede føringen til 2-0.

Holbæk holdt presset og tre minutter efter gjorde Kristian Lyndorff Paris det til slutresultatet 3-0.

Med lørdagens sejr er en epoke slut – Holbæk Stadion var i 70 år omdrejningspunktet for især atletik og fodbold. Næste officielle kamp for Holbæk B&I kommer til at foregå i Holbæk Sportsby.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 10. november 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply