Sportsby-direktør: Ændringer skyld i forsinkelse

Direktør for Fonden Holbæk Sportsby, Carsten Damgaard. Foto: Michael Johannessen


Holbæk Sportsby skulle have været klar til ibrugtagning ved årsskiftet, men det er nu udskudt til senere på vinteren. Holbaekonline.dk har kontaktet direktør i Holbæk Sportsby, Carsten Damgaard, for at høre nærmere om forsinkelsen.

Carsten Damgaard oplyser, at det i store træk er flere ændringer i forbindelse med byggeriet, som har forsinket ibrugtagningen. Det drejer sig bl.a. om adskillige ændringer i Holbæk Sundhedscenter undervejs i byggefasen. Bl.a. en tilbygning på ca. 300 m2. Flytning af atletikbanen og anlæggelse af busholdeplads. Carsten Damgaard, understreger, at han ikke er byggeekspert, men refererer hvad byggefolkene i Fonden Holbæk Sportsby taler og informerer om.

Foto: Rolf Larsen


Forventes fortsat færdig den 31. december
Selvom det nu er meldt ud, at sportsbyen er forsinket, så forventes det, ifølge Carsten Damgaard, fortsat at Holbæk Sportsby er bygget færdig den 31. december i år, bortset fra nogle flader i Holbæk Sundhedscenter og løbebanen omkring atletikstadion. Belægningen på løbebanen kræver nemlig helt særlige vejrforhold, bl.a. 12 grader varmt vejr og vindstille i flere dage, når den skal etableres. Dertil kommer, at nogle tekniske installationer, herunder ventilation, varme, CTS og vandbehandlingsanlæg skal justeres ind.

Direktøren oplyser, at Holbæk Kommune har indlagt tid til myndighedsbehandling inden ibrugtagningstilladelse gives. Hos Fonden Holbæk Sportsby håber man, at myndighedsbehandlingen i fællesskab kan intensiveres, så Holbæk Sportsby kan åbne for offentligheden så hurtigt som overhovedet muligt. Holbæk Kommune har meldt ud til foreningerne, der skal bruge sportsbyen, at de skal regne med, at kunne tage den i brug fra den 22. februer. Fonden håber, at det kan ske tidligere.

Sportsbyen set fra luften, august 2018. Foto: Michael Johannessen.


God samarbejde
Hvordan har samarbejdet mellem Holbæk Kommune og Fonden Holbæk Sportsby været?

– Vi har haft og har et rigtig godt samarbejde med både administrationen i Holbæk Kommune og det politiske. Selvfølgelig vil der opstå uenigheder og forskellige meninger i et så stort og imponerende projekt. Det ændrer ikke ved, at vi alle i fællesskab vil det bedste for Holbæk Sportsby og de kommende mange brugere. Holbæk Sportsby bliver et fantastisk sted, svarer Carsten Damgaard.

Denne artikel er publiceret den 7. november 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply