Politiet: Ingen naturlig årsag til bilbrand i nat

Foto: Rolf Larsen


Der er ikke umiddelbart nogen naturlig årsag til, at der i nat udbrød brand i en Mazda 6, som holdt parkeret på en p-plads i Ladegårdsparken. Sådan lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politi og brandvæsen blev kaldt ud til branden kl. 03.11 i nat og da brandvæsnet ankom til stedet, var en Mazda 6 totalt opslugt af meter høje flammer. Selvom brandfolkene hurtigt fik slukket ilden, så blev en Hyundai i10 1.1 hatchback, som holdt ved siden af, voldsomt skadet.

Politiets foreløbige undersøgelse af branden viste, at der ikke umiddelbart var en naturlig årsag til, at branden opstod. Der var ingen tegn på at branden opstod i bilens motorrum og der var kunst en siderude i bilen, og umiddelbart opstod branden i bilens kabine. Derfor skal politiet undersøge bilen nærmere for at klarlægge brandårsagen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man ikke har nogen grund til at tro, at branden i bilen er et led i konflikten imellem to grupperinger i Holbæk.

Læs også: Bil udbrændt på p-plads i Ladegårdsparken(Flere fotos og video fra branden).

Denne artikel er publiceret den 5. november 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

3 kommentarer

  • Lars Christensen

    Det er noget værre noget med de børnehave, container og bilbrande. Kommunen må straks godkende Moske projektet i Holbæk. Det burde ikke være et problem med den nye socialdemokratiske borgmester. Iflg. en artikel på netmediet NewSpeek er 21 ud af 30 nye Moskeer i Danmark de sidste 10 år godkendt af Socialdemokratiske borgmestre.

  • Mads andersen

    Lars Christensen hvad har det med alt der er sket i Holbæk i år? Kan ikke se at en godkendelse af en moske skulle få det til at stoppe, bare se det der sker inde i kbh hvor de har dem.

  • Lars Christensen

    Hej Mads Andersen. Beklager det var et forsøg på sarkasme – det kunne være skrevet mere klart. Jeg er påvirket af muslimernes lokal-jihad i Holbæk. De bør naturligvis ikke have et “hovedkvarter” (moske) men det får de sikkert alligevel, det er jo stemmer til socialdemokratiet.

Leave a Reply