Politiet udvider visitationszonen

Den nye visitationszone. (Politi grafik)

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu har udviddet visitationszonen i Holbæk til at dække et større område end hidtil.

Den nye visistationszone dækker bl.a. nu også Ladegårdsparken, efter en skudepisode tirsdag aften, hvor en 19-årig mand blev ramt i skulderen af et skud.

Områderne er afgrænset på følgende måde:

Visitationszonen dækker en central del af Holbæk bymidte og afgrænses af rundkørslen ved Roskildevej og Skagerakvej, ad Skagerakvej frem til Højvang og af Fælleden frem til Holbæk Have. Kattegatsvej afgrænser herefter zonen frem til Munkholmvej.

Herefter følger zonen Munkholmvej frem til Labæk og herefter ad Labæk frem til Havnevej. Zonen afgrænses herefter af Havnevej og videre frem til krydset Havnevej, Ahlgade, Valdemar Sejrsvej og Kalundborgvej.
Kalundborgvej afgrænser herefter zonen frem til Stenhusvej og videre ad Stenhusvej frem til rundkørslen ved Skagerakvej.

Zonen afgrænses herefter af Skagerakvej frem mod rundkørslen ved Roskildevej.

Baggrunden for beslutningen om en udvidelse af visitationszonen er, at der efter politiets opfattelse er en øget risiko for, at der inden for den etablerede zones område foretages strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Formålet med den målrettede indsats er at kontrollere, om nogen i området besidder eller bærer våben. Politiets indsats har til formål at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Visitationszonen gælder frem til 8. november 2018 klokken 17.

Denne artikel er publiceret den 25. oktober 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply