5. december 2023

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.
Fredag eftermiddag ved 15.30-tiden standsede politiet en bil på Knudskovparken i Holbæk med to mænd i, som begge blev mistænkt for tyveri.

Mistanken kom da politiet fandt en del effekter, som ifølge politiets opfattelse kunne være tyvekoster. Mistanken førte til ransagning af de to mænds respektive hjem, uden det dog gav politiet yderligere oplysninger om hvorfra effekterne stammede.

Den 22-årige blev løsladt, mens den 26-årige blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag, mistænkt for berigelseskriminalitet. Retten fandt dog ikke noget grundlag for at varetægtsfængsle ham, så han blev løsladt efter grundlovsforhøret.

Politiet arbejder nu videre med at få klarlagt, hvorfra effekterne stammer og dermed, om der er tale om berigelseskriminalitet.