5. december 2023

Politiet har søndag aften afspærret Østerstræde efter en brand i en bil ved Bandidos' klubhus. Foto: Michael Johannessen.

Politiet har søndag aften afspærret Østerstræde efter en brand i en bil ved Bandidos’ klubhus. Foto: Michael Johannessen.

Som vi skrev i går, så måtte brandvæsnet søndag aften rykke ud til en brand ved Bandidos’ klubhus på Østerstræde i Holbæk – nu bekræfter politiet, at der var tale om en brandbomber.

Tre-fire mørkklædte personer blev set i Østerstræde ved klubhuset, hvor de formentlig kastede noget brandbart ind på grunden.

Da brandvæsnet nåede frem, var en mindre brand ved en bil foran klubhuset blevet slukket med en pulverslukker af personer, der var til stede i klubhuset.

Politiet afspærrede området og kunne konstatere, at der var smidt flere flasker med brandbare væsker ind på grunden, således at der var opstået mindre røg- og sodskader de steder, hvor flaskerne havde ramt.

Politiet har i løbet af aftenen og natten foretaget tekniske undersøgelser på stedet for at finde spor til identifikation af de mistænkte.

Ingen er kommet til skade ved hændelsen, hvor der heller ikke skete større skade på materiel eller ejendom.

Hændelsen fik politiet til at intensivere patruljeringen i byen, både af præventive årsager, men også konkret i eftersøgningen af gerningsmændene.

Læs også: Bil i brand ved Bandidos-klubhus