25. april 2024

Politiet har søndag aften afspærret Østerstræde efter en brand i en bil ved Bandidos' klubhus. Foto: Michael Johannessen.

Politiet har søndag aften afspærret Østerstræde efter en brand i en bil ved Bandidos’ klubhus. Foto: Michael Johannessen.

Klokken 22.17 blev politi og brandvæsen kaldt ud til en brand i en bil på Østerstræde 4 – hvilket er samme adresse som Bandidos’ klubhus.

Det lykkedes at slukke ilden med en pulverslukker, inden brandvæsnet ankom.

Ifølge Holbaekonline.dks fotograf ser det ud til, at der er kastet noget mod huset eller bilen, som holdt uden for porten til klubhuset. På huset er der en større sodet plamage og på jorden var hvad der lignede halsen til en flaske. Dermed kan der muligvis være tale om en molotovcocktail – eller brandbombe.

Holbaekonline.dk’s fotograf, der er på stedet, oplyser, at politiet efter branden har afspærret området, mens der bl.a. ved hjælp af hunde, ledes efter spor til sagen.

Holbæk Kommune har i øvrigt i dag indledt arbejdet til at forbyde Bandidos at opholde sig i klubhuset på Østerstræde, da kommunen mener, at Bandidos’ tilstedeværelse spreder utryghed.

Opdateret kl. 03.32 med flere oplysninger og video