Islamkritiker vil demonstrere i Agervang

Rasmus Paludan, Stram Kurs, vil demonstrere i Agervang. (Screendump fra Stram Kurs-video).


Islamkritikeren Rasmus Paludan fra partiet Stram Kurs vil demonstrere i Agervang.

Partiet har sommeren igennem gennemført demonstrationer flere steder i landet, som oftest i kvarterer med mange indvandrere. Det er bl.a. sket i Korsør, Slagelse, Brøndby og på Nørrebro. Der er sjældent mange deltagere ved demonstrationerne, der dog tiltrækker sig en del opmærksomhed fra både beboere, der ofte føler sig provokeret og af pressen.

Da Rasmus Paludan demonstrerede på Heimdalsvej i Frederikssund, havde omkring 200 mennesker samlet sig for fredeligt at vise, at de ikke var enige med Paludan og Stram Kurs. Det skete med kaffe og kage. Men ikke alle var enige i fredeligt at vise, at man var uenig og det endte med, at både civilklædt og uniformsklædt politi måtte trække kniplerne og gribe ind og anholde en mand, som havde skubbet til en og spyttet på en anden med tilknytning til demonstrationen.

Ifølge Stram Kurs vil demonstrationen finde sted onsdag d. 5. september kl. 17.00 på p-pladsen ved Agervang 2.

Denne artikel er publiceret den 31. august 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply