27. september 2023

Foto: Rigspolitiet.

Søndag eftermiddag kom en bil i udrykning med lys- og lydsignaler aktiveret, drønende ad Munkholmvej. Den modsatte vej kom en civil patruljebil, der blev opmærksom på “kollegaens” udrykningskørsel.

Politiet havde nemlig ikke andre patruljebiler end den civile patruljebil i området, så de valgte at følge efter bilen og fik den standset.

ag rattet sad en 42-årig mand fra Vedbæk, der havde monteret diverse udrykningssignaler svarende til politiets på personbilen – uden at have de fornødne godkendelser eller tilladelser. Bilen var således ikke registreret som et udrykningskøretøj.

Han blev derfor sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen og for uberettiget udrykningskørsel. I politiets påsyn afmonterede han efterfølgende det ulovlige udstyr, som politiet beslaglagde som bevis i sagen.

Den 42-årige vil senere høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.