Orø: Regnen satte ind midt i den caribiske stemning

Fantastisk flot præstation af Copenhagen Steelband på Ø-dur festival. Foto: Jesper von Staffeldt.


Man kunne næsten tro man i dag lørdag var på en caribisk ø, hvis man kun lyttede til de smægtende rytmer leveret af Copenhagen Steelband på Ø-durfestivalen på Orø.

Men Vorherre havde også en finger med i spillet, for midt i koncerten kom der en byge på ca. et kvarters varighed. Det satte dog ikke en stopper på musikerne, som stod i tørvejr – og heller ikke på publikum, som efterhånden som koncerten skred frem, dårlig nok kunne holde hverken hænder eller fødder i ro.

Denne påstand kan Holbaekonlines Udsendte medarbejder på Orø desværre ikke dokumentere, for da regnen satte ind, fik jeg travlt med at pakke udstyr ned, for selv om der på mine kameraer står stænksikker, så definerer Panasonic desværre ikke begrebet stænksikker. Men lidt kom der trods alt i “kassen”. Resultatet kan du se ved at følge dette link.

Denne artikel er publiceret den 11. august 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply