Kørt ned da han ville stoppe bil i høj fart

Arkivfoto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.


Klokken 22.52 tirsdag aften blev politiet alarmeret af pårørende til en 57-årig mand fra Tølløse, som umiddelbart forinden var blevet kørt ned af en bil på Industrivej i Tølløse.

Manden havde forsøgt at signalere til bilens fører, at han skulle sætte hastigheden ned, da han blev ramt. Bilen var derefter flygtet på stedet.

En ambulance blev sendt til stedet og bragte den 57-årige til skadestuen i Holbæk hvor han blev behandlet for en flænge i hovedet.

To mænd anholdt i sagen
Flugtbilen havde tabt en stænklap med bilmærket på og politiet afspærrede området for at lede efter yderligere spor.

En bilinspektør blev tilkaldt for at lave undersøgelserne sammen med politiet.

Politiet gik også i gang med at lede efter flugtbilen på baggrund af vidneforklaringer og kort efter midnat fandt politiet på Tølløsevej en efterladt bil, som manglede en stænklap. Bilen svarede til vidnernes beskrivelse af gerningskøretøjet.

På bilejerens bopæl anholdt politiet to 29-årige mænd fra hhv. Hvalsø og Tølløse samt en 30-årig kvinde fra Tølløse. Kvinden blev dog løsladt efter et par timer, da hun ikke umiddelbart blev vurderet til at have en rolle i sagen.

De to mænd har begge fået udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer, idet politiet skal forsøge at finde ud af, hvem af de to som sad bag rattet på tidspunktet for påkørslen.

Når de to mænd er afhørt til sagen, som politiet behandler som en sag om grov vold, vil anklagemyndigheden vurdere, om nogen af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør. Den kvæstede meldes uden for livsfare.

Denne artikel er publiceret den 8. august 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply