Det skulle have været en skirejse – men blev en hund i stedet

En lille guldklump, i bogstaveligste forstand. Foto: Ole Brockdorff.


For knapt to mdr. siden deltog Deres udsendte medarbejders bedre halvdel i en skrabe konkurrence hos Stockfelt på Ahlgade, en konkurrence udskrevet af Bog & Ide.

Merete Ruud Hansen skulle ind i butikken for at købe et sæt blækpatroner til vor printer, da ekspedienten spurgte Merete om det ikke var noget at prøve med et skrabelod? “Nåh”, tænkte Merete efter en smule tøven, “Der sker vel ikke noget ved at prøve”. Og så begyndte hun at skrabe. Pludselig dukkede teksten frem: Tillykke du var vundet 20.000 kr, på et rejsegavekort.

Men det var et rejsebureau som havde specialiseret sig i skirejser, og hverken Merete eller undertegnede var just begejstrede for at skulle stå på ski, da vi begge er omkring 70, og for mit vedkommende er det mindst 40 år siden jeg sidst har stået på ski, og da opdagede jeg, at jeg er bedst til after-skiing.

Vi fik det råd, at vi skulle prøve at sælge gavekortet gennem Den Blå Avis. Det gjorde vi så, og der kom også mange bud, flere af dem betragtede vi som humoristiske: Er I friske på et hurtigt bud, så vil jeg give 7.000 kr osv.

Men vi slog til, da der kom et seriøst bud på 15.000 kr.

Vi har to colliehunde, hvoraf den ene er over 13 år, og nok ikke holder så længe endnu, så derfor besluttede vi skulle have en hundehvalp for pengene, og det blev til en tricolor-colliehvalp, som vi hentede i går på Møn. Og sådan en hund kostede over 4.000 kr pr kg, skulle jeg hilse og sige, så gavekortet faldt på et tørt sted

Denne artikel er publiceret den 29. juli 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply