Indbrudstyv stjal penge fra børneværelset

I løbet af weekenden er der begået indbrud to steder i Holbæk. Det fremgår af politiets døgnrapport.

På et tidspunkt mellem lørdag formiddag kl. 10 og søndag aften kl. 19.50 blev der begået indbrud i et hus på Peder Billesvej. Et vindue til soveværelset var blevet brudt op og skuffer og skabe i hele huset var blevet rodet igennem. Fra stedet er stjålet en børbar computer af mærket HP.

Også på Vestervangen har der været indbrud i et hus. Igen var et vindue til soveværelset blevet brudt op og tyven havde også her været rundt i alle rum, hvor skuffer var blevet gennemrodet. Tyven stjal penge fra en pung i børneværelset, inden vedkommende forlod huset gennem havedøren.

Indbruddet på Vestervangen er sket mellem løradg kl. 12.00 og søndag kl. 12.40.

Denne artikel er publiceret den 23. juli 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply