Søger chefer til Sportsbyen

Foto: Morten Sundgaard.

Byggeriet af Holbæk Sportsby skrider frem og med mindre end et halvt år til åbningen er man nu på udkig efter to chefer.

Direktør Carsten Damgaard blev ansat pr. 1. maj, men han skal selvfølgelig ikke være alene om Sportsbyen, så derfor skal der nu ansættes en driftschef og en økonomichef.

De to nye chefer forventes at starte omkring d. 1. september.

Holbæk Sportsby slår dørene op til årsskiftet, og driftsorganisationen kommer så småt på plads hen over de kommende måneder. Direktør Carsten Damgaard er ansat pr. den 1. maj, og nu følger stillingsopslag på Økonomichef og Driftschef med ansættelse omkring den 1. september 2018.

– Det er to vigtige positioner i vores kommende organisation. Vi skal holde styr på økonomien og administrationen fra dag ét. IT kommer til at ligge under økonomichefens ansvarsområde, mens driftschefen får ansvaret for den totale tekniske drift – herunder CTS, ventilation og vandbehandling m.m. Vedligehold ude og inde hører også under Driftschefens ansvarsområde, fortæller Carsten Damgaard.

De to nye chefer vil indgå i ledelsesteamet i Holbæk Sportsby, som overordnet set skal drives af Fonden Holbæk Sportsby via et driftsselskab lige under Fonden. Et evt. driftsoverskud skal geninvesteres i videreudviklingen af Holbæk Sportsby og ikke trækkes ud af selskabet.

– Vores kommende kolleger i Holbæk Sportsby skal selvfølgelig besidde de krævede kompetencer, og når det er på plads, er indstillingen og personligheden det allervigtigste. Vi skal alle være klar til at give foreningerne, Holbæk Sundhedscenter og alle andre besøgende den bedste oplevelse i Sportsbyen” fortæller Carsten Damgaard og fortsætter:

– Jeg modtager næsten hver dag uopfordrede ansøgninger fra kandidater, der ønsker at blive en del af teamet Holbæk Sportsby, og det er virkelig positivt.

Ansøgninger til de to opslåede stillinger behandles løbende..

Denne artikel er publiceret den 9. juli 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply