29. november 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En lokal kvinde er blevet anholdt efter en påsat brand på Orø søndag aften.

Politi og brandvæsen blev kort før klokken 19 kaldt ud til en brand i et læskur på en hestefold på Næsby Gade på Orø. I skuret var der noget holm, som der var gået ild i og ilden havde bredt sig til selve læskuret, der udbrændte.

Tæt på lå et stråtækt hus, som dog ikke fik nogen skade som følge af branden, der dog sved nogle blade/grene op i ca. fem meters højde på et stort træ.

Ved den foreløbige efterforskning af branden fik politiet mistanke til en 46-årig kvinde fra lokalområdet for at have spillet en rolle i forbindelse med brandens opståen. Hun blev derfor anholdt, sigtet for brandstiftelse og afhørt til sagen.

Kvinden er mandag middag fortsat i politiets vareægt og hun vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk kl. 13.30, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.