Minibus med syv børn påkørt

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Onsdag morgen kort før klokken otte skete der et sammenstød mellem en personbil og en minibus med børn på vej til skole.

En 37-årig mand fra Svinninge holdt i sin personbil bag minibussen for rødt i lyskrydset Landevejen-Adelers Alle i Gislinge. Da lyset skiftede til grønt kørte både personbilen og minibussen videre ad Landevejen i retning mod Holbæk. Minibussen nedsatte hastigheden og trak ud mod højre. Det opdagede den 37-årige mand i personbilen for sent, så han strejfede minibussen på dennes venstre bageste hjørne. I

I minibussen, der blev ført af en 52-årige mand fra Hvalsø, var syv børn i alderen 7-12 år, og en af dem klagede over smerter i nakke og bryst formentlig fra sikkerhedsselen. Han blev tilset af personale fra den tilkaldte ambulance, men var uskadt.

Begge førere slap også uskadte fra uheldet, hvor der kun skete mindre materiel skade.

Denne artikel er publiceret den 7. juni 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply