Husbåde sat til salg for 5,5 millioner kroner

5,4 millioner kroner koster en af de nye husbåde i Holbæks gamle erhvervshavn. Illustration: WaterConstruct A/S.

For den nette sum af knapt 5,5 millioner kroner kan man nu erhverve sig en af de fire nye husbåde, som placeres i Holbæks gamle erhvervshavn.

Det er Kasper Kaas fra Holbæk, som gennem sin virksomhed WaterConstruct ApS. står bag projektet. Han skal selv bo i en ene af husbådene, mens de tre andre skal sælges.

Det er Danbolig, som står for salget af husbådende og i deres beskrivelse af den 200 m2 bolig står der bl.a.:

“Husbåden indeholder mere end 200 veldisponerede kvadratmeter, hvor der er tænkt på alt. På nederste dæk har du 4 værelser, et badeværelse med dobbeltbrus, samt en stor stue.
Det midterste plan indeholder entré, badeværelse samt et stort køkken/alrum – naturligvis med udgang direkte til terrassen, der løber hele vejen rundt, hvorfor der altid er et sted at finde læ.
På øverste dæk er der en stor hems, hvor du kan indrette hjemmekontor eller måske en læsekrog til børnene. Fra hemsen er der udgang til den øverste terrasse, hvorfra du kan se til Orø eller Tuse Næs på den anden side.”

“Til Husbåden hører der privat bådplads, så du kan have din egen båd liggende langs din bolig. Her er desuden privat P-plads samt skur på land”.

100 års garanti på skroget
Husbådens skrog er metalarmeret beton med 100 års garanti og den skal aldrig på bedding for at blive vedligehold. Den flade bund gør, sammen med vægten, at husbåden ligger rolig i vandet.

Husbåden forankres direkte til kajen på Bryggen med et forankringssystem, der ikke skal vedligeholdes og som altid fastholder husbåden på samme position; dvs. båden stiger og falder med vandstanden. Det gør, at der ikke er risiko for oversvømmelse.

Der er tre husbåde til salg til en kontant prist på 5.495.000 kroner. Med i prisen er ikke leje til kommunen for pladsen.

Husbådene sælges efter princippet “først til mølle”.

Når bådene er solgt, vil byggeriet gå i gang.

Denne artikel er publiceret den 16. maj 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

Leave a Reply