5. december 2023

Foto: Politi.dk

Ved 3.30-tiden i nat fik en af politiets patruljer kontakt med en personbil på Holbækvej i Jyderup og undrede sig over, at nummerpladerne på bilen ikke sad på en bil af samme mærke, som de skulle ifølge SKAT.

Bilen blev standset og bag rattet sad en 31-årig mand fra Snertinge, som ikke kunne fremivse et kørekort, da han ikke havde generhvervet det efter en tidligere frakendelse.

Den 31-årige viste sig at være påvirket af narkotika og han blev derfor anholdt som mistænkt for at have kørt bilen i narkotikapåvirket tilstand.

I sine lommer havde han et par poser med ca. 2 gram kokain.

Da nummerpladerne og selve bilen blev undersøgt nærmere, viste det sig, at nummerpladerne ikke var blevet efterlyst endnu, men burde sidde på en bil tilhørende en bilejer i Holbæk. Selve bilen viste sig at være stjålet med rette nøgle i forbindelse med et indbrud på Balstrupvej, Ringsted, i marts i år.

Den anholdte fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og var onsdag formiddag fortsat i politiets varetægt, for nærmere afhøring samt undersøgelse af om han kan sættes i forbindelse med indbruddet i Ringsted.

Ejeren af den stjålne bil, som den 31-årige var kørende i er blevet underretteom om fundet af bilen.