Se billederne: 1. maj i Holbæk

Foto: Ole Brockdorff

1. Maj var der traditionen tro morgen arrangement hos 3F på Spånnebæk i Holbæk med taler, musik, morgenbrød og “en lille en til halsen”.

Kommunalbestyrelsesmedlem Ole Brockdorff, der selv er mangeårigt medlem af Socialdemokratiet, har sendt en serie billeder fra morgenarrangementet hvor bl.a. Holbæks borgmester Christina K. Hansen (S), Regionsrådsmedlem Nicolai Nicolaisen (S) og folketingspolitikerne Kaare Dybvad Bek (S) og Eva Flyvholm (Enhl.) holdt taler.

Ole Brockdorff trodsede, ligesom flere andre, regnvejret senere på dagen og deltog i 1. maj arrangementet i Østre Anlæg, hvorfra han har sendt en lille video med en bid af borgmester Christina K. Hansens tale.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 1. maj 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply