Orø er på vej hjem

Orø med udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro. Foto: Orø-Holbæk Overfarten.

Færgen Orø, der til dagligt sejler mellem Orø og Holbæk har i denne uge været på “langfart” til Assens, hvor den har været på værft.

Kort før klokken 16 forlod Orø Assens og sejlede op gennem Lillebælt, hvor den omkring kl. 18.30 passerede Den Gamle Lillebæltsbro og Middelfart og et kvarter senere passerede Den Ny Lillebæltsbro. Herefter gik turen nord om Fyn og i skrivende stund, klokken 22.30 passerer Orø syd for Samsø med en fart på godt 8 knob på sin vej hjem til Orø.

Orø vil være hjemme igen lørdag morgen, klar til at genoptage sejladsen på sin vante rute.

Foto: Orø-Holbæk Overfarten.

Denne artikel er publiceret den 20. april 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Lars W. Hansen

    Mange tak til Holbaekonline, fordi I altid holder vores brugere orienterede, når vi er på langfart. Så der var ingen af vores brugere i bil, som kørte forgæves her til morgen. Vi vinkede dem om bord, selvom det gjorde lidt ondt at se biler på vores helt nymalet vogndæk……

Leave a Reply