Politiet: Branden i Eventyrlunden var påsat

En voldsom brand raserede børneinsitutionen Eventyrlunden i Holbæk. Foto: Morten Sundgaard.


Politiet har nu afsluttet undersøgelserne i forbindelse med branden i børneinstitutionen Eventyrlunden på Torpet i Holbæk.

Branden brød ud den 27. februar klokken 03.30 om natten.

Det har taget sin tid at få undersøgt brandstedet, idet vejret har spillet en stor rolle og vanskeliggjort undersøgelsen lige efter branden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse torsdag.

Den afsluttede efterforskning på stedet har givet politiet den opfattelse, at branden var påsat. Politiet ønsker ikke at gå i detaljer med fund på brandstedet, da man gerne vil have noget at tale med brandstifteren om, men undersøgelserne peger alle på, at der er tale om brandstiftelse og ikke fejl i elektriske installationer eller andet.

Politiet arbejder videre med branden, og i den forbindelse er man meget interesserede i at tale med vidner eller andre, der har hørt eller set noget i relation til branden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: Voldsom brand i Eventyrlunden

Denne artikel er publiceret den 8. marts 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply