Ransagning afslørede hash og penge

Foto: Rigspolitiet.

Politiet ransagede tirsdag formiddag en lejlighed i Holbæk.

Ransagningen afslørede 301 gram hash og et pengebeløb og det gjorde, at en 24-årig mand blev sigtet for salg af narkotika. Han vil på et senere tidspunkt blive indkaldt til retten, når sagen mod ham skal afgøres.

I lejligheden var også en 38-årig mand, som var i besiddelse af 15.500 kroner i kontanter. Politiet antager, at pengene stammer fra salg af hash. Den 38-årige blev også fundet i besiddelse af 849 gram hash. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan se frem til at skulle i retten på et tidspunkt, hvor en dommer vil vurdere sagen.

En 28-årig mand også truffet på stedet. Han var i besiddelse af under et gram hash,hvilket også udløste en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Denne artikel er publiceret den 21. februar 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply