29. november 2023

"De ansatte på kommunekontoret og Sparekassen på havnen får sig efter vinterferien en større overraskelse når de møder på mandag, mener Søren Wolstrup, for hvor skal de nu gøre af deres biler. Foto: Søren Wolstrup.

“De ansatte på kommunekontoret og Sparekassen på havnen får sig efter vinterferien en større overraskelse når de møder på mandag, mener Søren Wolstrup, for hvor skal de nu gøre af deres biler. Foto: Søren Wolstrup.
Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Total kaos på Holbæk havn

Tiden nærmer sig med det nye byggeri på den såkaldte ”højhusgrund” på Krags Bygge.

Fredag morgen blev der opsat låger/porte til højhusgrunden med let læselige skilte der fortæller at det er slut med parkering på grunden.

Foto: Søren Wolstrup.

“Pladsen skal ryddes senest
Mandag den 18/2 – 2018 kl 07.00.

Biler der ikke er fjernet fjernes for ejers regning

SE BYG A/S”

De ansatte på kommunekontoret og Sparekassen på havnen får sig efter vinterferien en større overraskelse når de møder på mandag. Hvor skal de nu gøre af der køretøj.

Der bliver livlig trafik i hele havneområdet.

Det kommer til at minde om kørende biludstilling, og det bliver spændende at se 100 biler kører rundt det meste af formiddagen.

Søren Wolstrup
Pakhusstræde
4300 Holbæk

4 thoughts on “Læserbrev: Total kaos på Holbæk havn

  1. Håber både kommunens administration og Sparekassen Sjællands direktør Lars Petersson har informeret de ansatte før vinterferien. De er jo begge informeret.

  2. Det er efterhånden helt klart at p-plads problematikken ved havnen kan henføres til Kommunen og Sjællandske Bank.
    De mener åbenbart at borgerne skal afgive miljø områder for p-pladser til deres ansatte. Når de finder at det er deres ansvar at skaffe p.pladser, må de tage ansvar og betale for et p-hus, hvortil de kan henvise deres ansatte.

  3. Da jeg så den pludselige opstilling af hegnet på Højhusgrunden kontaktede jeg byggeselskabet 5E, som erkendte, at teksten på banneret ikke var koordineret godt nok og at lukningen drejede sig om 14 dage, hvorefter pladsen var åben for parkering igen indtil opstart af byggeriet. Enig i, at P-pladser snart kan blive et stort problem. Et langt alvorligere problem er, at trods påbud om kørsel på Kraghs Brygge er der en stigende tendens til privatkørsel og tilsyneladende skal en eller flere bløde trafikanter åbenbart køres ned før kommunen indser, at nu skal der gøres noget !

Comments are closed.