Mand dømt for drabsforsøg

Foto: Alex Christensen.


I går blev en 42-årig mand fra Holbæk dømt for drabsforsøg mod en 33-årig mand.

Drabsforsøget fandt sted først på aftenen den 1. juli sidste år i Ladegårdsparken, hvor den 42-årige stak en 33-årig bekendt med kniv. Det 33-årige offer bevægede sig herefter ud af lejligheden og ud af opgangen, hvor han blev fundet af nogle forbipasserende. Politi og ambulance blev tilkaldt, men på grund af ofrets kritiske tilstand, blev en akuthelikopter tilkaldt, som landede på en lille græsplæne ved Dagli’Brugsen i nærheden. Den fløj herefter den 33-årige til behandling på Rigshospitalet i København.

Den 33-årige der er fra Sorø, var blev stukket i brystet i venstre øverste side, så kniven gik ind ved halsen og perforerede luftrøret. Det blev dengang betegnet som mirakuløst, at den 33-årige ikke blev dræbt af knivstikket.

Den 42-årig blev anholdt samme aften og dagen efter blev han fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet.

Ifølge sn.dk erkendte den 42-årige sig skyldig i vold, men ikke i drabsforsøg. Han blev idømt seks års fængsel, men udbad sig betænkningstid med hensyn til om han vil anke dommen.

Læs også: Mand stukket ned med kniv – en person anholdt og 41-årig varetægtsfængslet for knivstikkeri

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 15. februar 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply