Holbæk-virksomhed skaber reoler i stilfuldt design

PRfoto: Walter Grey

På Tækkemandsvej i Holbæk holder det danske designbrand Walter Grey til.

Det er mere end blot et brand med stilfuldt design og god kvalitet – det er nemlig også med til at gøre en forskel.

Walter Grey blev stiftet i 2014 af Theis Flyvholm Nielsen og Sebastian Sieck og siden er det bare gået fremad.

Virksomheden designer og producerer møbler, reolsystemer og interiør til opbevaring, der passer både til hjemmet, kontoret og det offentlige rum til priser som “alle har råd til”, som det hedder på virksomhedens hjemmside, hvor de flotte reoler også kan bestilles.

Stilfuldt design fra Walter Grey. PRfoto.

Virksomhedens reolsystem og modulreoler kan sammensættes med tilbehør som hylder, låger og ben eller ophæng og dermed kan man skabe en helt unik reol, som passer efter ens egne behov.

Hurtig levering
At købe kvalitetsmøbler kan tit føre til en oplevelse af lang leveringstid. Men ikke hos Walter Grey. Virksomheden har gjort op med de lange leveringstider ved at have nok møbler på lageret i Holbæk til at kunne levere til kunderne i løbet af tre hverdage.

Producers af NGO
Møblerne fra Walter Grey produceres af en NGO, der har til formål at styrke og støtte mennesker, med fysiske udfordringer og handicap.

Gennem producenten, skabes der dermed arbejdspladser til mennesker med fysiske udfordringer og dele af organisationens profit går til pasning, pleje og uddannelse af børn og unge med handicap.

Møblerne fra Walter Grey kan ses i showroomet på Tækkemandsvej 1 i Holbæk.

Denne artikel er publiceret den 6. februar 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply