Ingen pris til Holbæk Sportsby

Holbæk Sportsby. Illustration: Morten C. Henriksen / Kullegaard

Holbæk Sportsby kom ikke i finalen i Danskernes Idrætspris.

Prisen, der går til et initiativ eller projekt, der i særlig høj grad gavner den lokale foreningsidræt skal sætte fokus på og hylder de aktiviteter, projekter og initiativer, der hver dag året rundt, er med til at give 2,6 mio. danskere gode oplevelser i idrætsforeningerne.

I vores område var Holbæk Sportsby blevet indstillet, og det blev udvalgt af et dommerpanel som en af de tre bedste kandidater i P4 Sjællands sendeområde, som danskerne kunne stemme om. Med 57 procent af stemmerne, blev projektet sendt videre til semifinalen, hvor DIFs bestyrelse skulle udvælge tre finalister.

Men Holbæk Sportsby blev vejet og fundet for let af DIF’s bestyrelse, som i stedet valgte tre andre idrætsinitiativer til finalen.

De tre finalister er FC Thy Piger, LykkeLiga og Aktive familier i Hørning. Én af dem køres som vinder ved DRs show SPORT 2017 d. 6. januar.

Der er 100.000 kroner til vinderen.

Denne artikel er publiceret den 7. december 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply