19. juli 2024

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

”….OG SÅLEDES GIK DEN TID SOM VAR MIG GIVET PÅ JORDEN”… I hvert fald de sidste par måneder.
Her dagen før er det åbenbart tiden, hvor man, uanset hvordan man har gebærdet sig tidligere, kalder til samling, maner til ro og opfordrer til at mødes på midten og vælge en borgmester i nattens mørke, som favner bredt osv.osv.

I min verden er man uegnet, hvis man ikke har villet det hele tiden – vi lever ikke på Christiansborg, men i Holbæk Kommune.

Jeg vil hellere benytte ventetiden til at sige tak til dem – både borgere og politikere -, som har givet sig i debat med mig om mine synspunkter om at få gjort op med kommunens centralisme, topstyrende administration og rensningsanlægget på Tuse Næs. Det har jeg lært meget af, og det vil jeg tage med mig i Byrådet, hvis jeg kommer ind.

Og så forventer jeg, at den borgmester, som kommer ud af valgets tale, tager fat om rorpinden, sætter en passende sejlføring, gør det klart for den administrative besætning, at byrådet og borgmesteren bestemmer kursen og så påbegynder arbejdet med at gennemføre den grundlæggende opgradering af velfærdsområderne. For derefter at gå i gang med decentralisering og en ny praksis i betjening af kommunalbestyrelse og fagudvalg.

Alt med henblik på at være godt på vej, når halvdelen af byrådsperioden er gået. Og det skulle der jo være gode muligheder for, idet jeg ikke har mødt eller hørt nogen politiker i valgkampen, der ikke vil have en ny form for selvstændighed i skoler, dagtilbud og andre forvaltningsområder. For ikke at tale om en administration, der både kan regne rigtigt og ikke bedriver politik. Tak for kampen.
Nåh ja: hvem kender det indledende citat?

Bent Brandt
Byrådskandidat for Kons.

1 thought on “Læserbrev: ”….og således gik den tid som var mig givet på jorden”…

 1. Bertholt Brecht?
  Jeg har også en:

  “Der er noget paa Færde, man vil ud af Kniben,
  Man har Noget paa Hjerte, vil nogen paa Livet;
  Men skønt Armen dirrer, og Pulsen banker;
  Mangler man Ord for de mange Tanker”

  🙂

Comments are closed.