Læserbrev: Folkeskolen er fremtiden

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Folkeskolen er fremtiden

De fleste af os er et produkt af folkeskolen i et eller andet omfang. Det er jeg også. Jeg gik selv på Absalonskolen i Holbæk. Det har sikret mig en fremtid. Det er ikke nogen unik historie, men det er fantastisk på den måde måde, at vores folkeskole er pulsåren i vores samfund. Derfor skal området styrkes økonomisk. Både for at sikre, at der er en skole i alle lokalområder, men også for at sikre efteruddannelse af lærere, samt opdaterede undervisningsmaterialer til vores børn og unge. Jeg vil give lærerne frihed og tillid til at give den bedste undervisning, for det gavner også børnene og giver dem en god skolegang. Når man går i skole, så lærer man at være en del af et fællesskab, mens man lærer for at kunne få en uddannelse. For mig er folkeskolen uden tvivl også et af vores bedste redskaber til at skabe integration, opbygge solidaritet og samhørighed, og jeg mener derfor, at den skal tilføres flere midler. Jeg vil prioritere folkeskolen i langt højere grad, og vil investere i vores børn. For de er kommunens fremtid.

Derya Tamer
Byrådskandidat for Socialdemokratiet i Holbæk Kommune. Nr. 6 på liste A.

Denne artikel er publiceret den 14. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply